Search Bar



ΕΕΣ Φλώρινας: Πρόσκληση πολιτών σε Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Πρώτων Βοηθειών (ΒLS/AED) του Τομέα Υγείας ΕΕΣ

 



Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  θα ξεκινήσει την υλοποίηση εβδομαδιαίων διαδοχικών 5ωρων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή,  που θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα τις ώρες 15:30-21:00, στην Αίθουσα Εκπαιδεύσεων του Τμήματος (Ημιώροφος Διοικητηρίου). Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο/η, ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχουν Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (BLS/AED), τριετούς ισχύος. Οι ομάδες των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνούν τα 12 άτομα, ώστε να τηρούνται οι προδιαγραφές Πιστοποίησης. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ ανά άτομο (δεν ισχύουν εκπτώσεις) και κατατίθεται σε ειδικό λογαριασμό του ΕΕΣ στην Τράπεζα  Eurobank.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://forms.gle/Jm2fGQBR5WjtmXum8 , ή στο mail του Τμήματος: florina.dpt@redcross.gr, στο οποίο όμως είναι απαραίτητο να δηλώσουν το πλήρες Ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους. Θα τηρηθεί χρονολογική σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή.

Το πρώτο 5ωρο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2/2024, και θα επιλεγούν-ενημερωθούν για αυτό οι 12 πρώτοι/ες της χρονολογικής σειράς υποβολής στοιχείων, στους οποίους θα σταλεί ηλεκτρονικά ο ειδικός λογαριασμός ΕΕΣ στην  Eurobank, ώστε να καταθέσουν τα 20 ευρώ της συμμετοχής τους και να προσκομίσουν απαραιτήτως την απόδειξη κατάθεσης κατά την έναρξη της εκπαίδευσης.

Οι ακολουθούσες 12άδες της χρονολογικής σειράς, θα ενημερώνονται κατά παρόμοια χρονολογική προτεραιότητα για τις επόμενες Δευτέρες (πχ 19/2/2024, 26/2/24, 4/3/24 κ.ο.κ.) καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής θα συνεχίζονται.

Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας, Άννα Μπαφίτη

Η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Εκπαιδεύτρια ΕΕΣ, Ειρήνη Γρατσία