Search Bar



Οδηγίες εγγραφής νέων μελών στον ΕΕΣ - Καταβολή ετήσιας συνδρομής από τα παλαιά μέλη



Tο νέο Καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των Μελών του, στις 2 Δεκεμβρίου 2018, με ευρεία πλειοψηφία, έλαβε την επικύρωσή του από την αρμόδια Δικαστική Αρχή.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον μεγαλύτερο Ανθρωπιστικό Οργανισμό της χώρας μας, που ανοίγει πλέον δυναμικά τις πύλες του σε όλους.

Η Διοίκηση, τα Μέλη, οι Εθελοντές και οι Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή.

---------------------

Εγγραφή νέων μελών

1.    Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ., πιέζοντας εδώ.

Σημείωση: Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με την εκτύπωση, έντυπο Αίτησης Εγγραφής θα σας δοθεί στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος.

2.    Συμπληρώστε την Αίτηση με τα στοιχεία σας, χωρίς να την υπογράψετε.

3.   Υποβάλετε την Αίτηση, έχοντας μαζί την ταυτότητά σας, στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ, αυτοπροσώπως. Την Αίτηση Εγγραφής την υπογράφετε παρουσία της Προϊσταμένης του ΕΕΣ, για την επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας.

4.    Μαζί με την Αίτηση, καταβάλετε το εφάπαξ ποσό της εγγραφής των 10 ευρώ (οι πιστοποιημένοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. εξαιρούνται της καταβολής του εφάπαξ ποσού) και το ποσό των 10 ευρώ της ετήσιας συνδρομής  του τρέχοντος έτους – σύνολο 20 ευρώ.

Πού θα καταθέσετε την αίτησή σας: Γραφεία ΕΕΣ: Διοικητήριο, Πτολεμαίων 1, Ημιώροφος


Συνδρομές παλαιών μελών

Μπορείτε να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος, είτε στον Λογαριασμό Τραπέζης του Περιφερειακού Τμήματος, γράφοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και το «Συνδρομή Έτους……». Στη δεύτερη περίπτωση, προσκομίζετε στα γραφεία του ΕΕΣ το αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης και παραλαμβάνετε την απόδειξη πληρωμής της συνδρομής σας. Παρακαλούμε να φυλάξετε το αποδεικτικό κατάθεσης.

 

Τραπεζικός Λογαριασμός Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας

EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.

ΙΒΑΝ: GR2602603430000010200828926
Αρ. λογαριασμού: 0026.0343.01.0200828926

Περισσότερες πληροφορίες:

κ. Ειρήνη Γρατσία
6934384540
2385350596